Erikoissiivoukset

Erikoissiivoukset

Erikoissiivoukset ovat arkeamme!

Olemme monien vuosien kokemuksella erikoistuneet erilaisiin erikoissiivouksiin. Ammattitaitoiset siivojamme ovat koulutettuja kohtaamaan erilaiset tilanteet, asiakasryhmät sekä asiakaskohteet luottamuksella ja aina turvallisuus huomioiden.

Kalmasiivoukset

Hoidamme kokonaisvaltaisesti kuolinpaikkojen siivoukset.  Käytämme siivouksessa höyrypesureita, joilla saadaan kaikki pinnat desinfioitua ja puhdistettua asianmukaisesti. Käyttämämme laitteisto tuottaa 160-180°ᴄ höyryä, joka tappaa kaikki bakteerit pinnoilta. Pesun jälkeen otsonoimme tilat, joka poistaa epämiellyttävät hajut. Tarpeen vaatiessa vaihdamme vaurioituneet lattiapinnat ja toimitetaan vanhat rakenteet asianmukaisesti kierrätettäväksi.

Raivaussiivoukset ja saneeraukset

Kuolemantapauksissa tyhjennämme huoneistosta kaiken irtaimiston asianmukaisesti kierrätettäväksi. Käymme asianomaisten kanssa aina tapauskohtaisesti kaiken irtaimiston läpi, mikä lähtee kierrätykseen ja mitkä jäävät jatkokäsiteltäväksi. Jatkokäsiteltäville tuotteille suoritetaan otsonointi ja hajunpoisto erillisissä tiloissa. Kaikki otsonoidut tuotteet desinfioidaan aina käsittelyn jälkeen. Suoritamme myös täysivaltaisia huoneistoremontteja ja korjauksia. Rakennamme niin uutta kuin myös saneeraamme vanhaa.

Hajunpoistot ja otsonoinnit

Otsonointi on toimenpide, joka poistaa tehokkaasti hapettamalla epämiellyttäviä hajuja, kuten esimerkiksi tupakanhajun, eläimistä jääneet allergeenit ja hajuhaitat, homeen hajun ja varastotilojen sekä vanhojen rakennusten pinttyneet hajut.

Otsonointi tuhoaa myös orgaanisia haittoja, kuten homeitiöitä, mikrobeja, bakteereja ja viruksia.

Ajoneuvojen höyrydesinfiointi ja otsonointi

Suoritamme kokonaisvaltaisia höyrydesinfiointeja ja hajunpoistoja kaikkiin ajoneuvoihin. Höyrydesinfioimme sekä pesemme ajoneuvojen ulko- ja sisäpinnat kauttaaltaan, jolla varmistetaan bakteerien tuhoutuminen kaikilta pinnoilta. Höyrydesinfioinnin jälkeen puhdistamme sekä otsonoimme ajoneuvot varmistaaksemme epämiellyttävien hajujen poiston ja puhtauden. Viimeistelemme sisätilat aina desinfioivalla pyyhinnällä.

Epidemia aika!

Elämme hetkellisesti erittäin hektisiä aikoja puhtaanapidon osalta.

Muistathan aina jo yhteyttä ottaessasi mainita mahdollisesta altistumisesta COVID-19 (korona) – virukselle, jotta osaamme varautua toimenpiteisiin oikeanlaisilla suojaus- ja käsittelyvälineillä. Tämä on erittäin tärkeää mahdollisen viruksen leviämisriskin kannalta.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä