Höyrydesinfiointi- ja epidemiasiivoukset

Höyrydesinfiointi- ja epidemiasiivoukset

Höyrydesinfiointi- ja epidemiasiivoukset

Höyrydesinfiointi korkealla lämpötilalla 160-180°ᴄ tappaa kaikki tunnetut bakteerit ja virukset esim. MRSA-bakteeri, sekä COVID-19 virus (korona-virus).

Jo lyhytkestoinen käsittely eri pintoihin laitteistollamme poistaa bakteerit ja antaa desinfioidun pinnan.

COVID-19 hajoaa jo 60°ᴄ-70°ᴄ lämpötilassa. Tutkimus todistaa, että tämäkin virus tuhoutuu kun ympäristön lämpötila nousee riittävän korkeaksi (yli 60°ᴄ). Mikäli kohteeseen kohdistetaan höyrykäsittely, niin esimerkiksi lämpöä johtavalla metallipinnalla osa lämpöenergiasta vaimentuu. Siksi on tärkeää, että höyryn lämpötila on riittävän korkea.

Jyväskylän yliopiston solu- ja molekyylibiologian dosentti Varpu Marjomäki vahvistaa, että esimerkiksi 130°ᴄ-150°ᴄ asteinen höyrykäsittely on riittävä torjuntatapa näissä olosuhteissa.

Käytössämme on monia eri höyrydesinfiointilaitteita kaikkiin tiloihin ja olosuhteisiin. Helsingin Yliopiston kansanterveystieteen laitoksen laboratorion johtaja Kirsi Laitisen laatimassa testissä on todettu käyttämiemme höyrylaitteiden tuhoavan kaikki bakteerit pinnoilta. Lue Lisää

Koulutettu henkilöstömme suorittaa höyrydesinfioinnit aina asianmukaisesti suojautuneena mahdolliset leviämisvaarat sekä asiakaskohteen olosuhteet huomioiden.

Höyrydesinfiointi soveltuu lähes kaikille pinnoille.

Toimenpiteet perustuvat pelkkään kuuman veden ja höyryn käyttöön, eikä desinfioinnissa käytetä minkäänlaisia kemikaaleja

Mobiiliyksiköidemme ansiosta emme ole riippuvaisia esim. veden ja sähkön saannista, vaan pystymme suorittamaan toimenpiteet kohteen olosuhteista ja sijainnista riippumatta. Laitteistomme on suunniteltu vaativaan ammattikäyttöön.

Yleisimmät käyttökohteet laitteistollemme:

Sairaalat
Terveydenhoitotilat
Koulut ja päiväkodit
Elintarvikehygieeniset tuotantotilat
Kylpylät ja uimahallit
Hotellit ja Ravintolat
Toimistotilat

Toimimme ripeästi ja luotettavasti aina asiakkaan tarpeet huomioiden.

Ole rohkeasti yhteydessä!