Korjausrakentaminen

Korjausrakentaminen

Korjausrakentaminen

Tarvetta remonttiapuun tai kunnossapitoon? Puhtaanapidon ja logistiikan ammattilaisina, meillä pysyy myös vasara kädessä. Kyytiä saavat repsottavat saranat ja vinksallaan oleva laudoitus. Piharakennusten ja kierrätyspisteiden kunnostus, samoin kuin sisätilojen nikkarointi, käy Powerloadin timpureilta käden käänteessä.

Rakennamme laadukkaasti uutta ja kunnostamme vanhaa. Tuttua ovat uudiskohteet ja korjausrakentaminen. Keittiön kaappien asentaminen tai lattiapintojen listoitukset, kerro mistä kiikastaa ja tartumme työhön. Työn suoritamme ennalta sovittuun hintaan, nopeasti ja tehokkaasti, laadusta tinkimättä.  

Teemme remonttitöitä kotitalouksille, yrityksille ja taloyhtiöille pääsääntöisesti Uudenmaan alueella, mutta tarpeen tullen matkustamme kauemmaksikin.

Kaikki kodin remontit ja taloyhtiöiden kunnostustyöt Powerloadilta:

  • Kokoamistyöt
  • Korjaustyöt
  • Asennukset
  • Remontit
  • Lattia- ja laatoitustyöt
  • Jätekatoshuolto- ja rakentaminen

Yhdistä kuljetustarve ja asennus. Kunnostustöiden lisäksi tuomme hankkimanne kodinkoneet ovelle asti ja sovittaessa asennamme ne käyttökuntoon.

Jätekatosten ja ulkorakennusten kunnostuksen yhteydessä, tilaa myös hygieeninen höyrypesu, jolloin rakennusten lattia, seinä ja ovipinnat puhdistetaan huolella jäteastioita unohtamatta. 

Kokonaisvaltaista palvelua, laadulla ja aikataulussa! Soita meille. Kartoitamme tilanteen ja toiveenne ja ryhdymme työhön.

Jätekatosten remonttityöt ja lajitteluopasteet

Ja muistathan, hoidamme myös jätekatospesujen lisäksi niiden huollot. Samalla kun suoritamme kuumahöyrypesun jätekatoksessanne, huollamme kierrätyspisteen kokonaisvaltaisesti. Kauttamme saatte myös jätekatosten kuntokartoitukset sekä korjaus- ja rakennustyöt. Valmistamme myös yksilöityjä lajittelutauluja ja opasteita niin lastauslaitureille kuin jätehuoneisiin. Lajittelutaulujen avulla varmistamme, että käyttäjien jätteet ja kierrätystavarat löytävät oikean astian ja jätteenlajittelu on helppoa ja mielekästä.