Kuljetuspalvelut

Kuljetuspalvelut

Kuljetuspalvelut

Powerload tarjoaa asiakkailleen monipuoliset kuljetuspalvelut. Kappaletavarakuljetukset, vaihtolavakuljetukset ja erikoismatalien kohteiden tavarakuljetukset hoituvat sovitusti ja luotettavasti - aina ajallaan. Powerloadin monipuolinen ja käytännöllinen kuljetuskalusto takaa, että asiakkaamme jokaiseen tarpeeseen löytyy tehokkain tapa toimia. Olemme toimineet ammattitaidolla ja luotettavasti jo vuodesta 2009.

Meillä on jo 20-vuoden kokemus logistiikka-alan ongelmanratkaisuista. Toimimme pääasiallisesti Uudenmaan alueella, mutta tarvittaessa sovitussa aikataulussa toimitamme tavaranne muuallekin Suomeen. Teemme yksittäisiä- ja sopimuskuljetuksia asiakkaan tarpeen mukaan. 

Kilpailuvaltteinamme ovat edustava, ajanmukainen ja käytännöllinen kuljetuskalusto sekä ripeä, luotettava ja tehokas tapa toimia. Olemme aina ajoissa - sovittuna aikana, sovitussa paikassa. Meillä on nopeat ja varmat toimitukset sekä asiakaslähtöiset ja ammattitaitoiset kuljettajat. Kanssamme on vaivatonta ja mukavaa toimia. Yhteistyö sujuu.

Tiedämme, että oikeaan aikaan ja oikeaan paikkaan toimitetut lähetykset ovat elinehto yrityksille. Jättäessäsi lähetyksenne meille kuljetettavaksi, voitte huoletta keskittyä muihin akuutteihin asioihinne. Huomaattehan, että kuljetusten yhteydessä tarvittaessa voimme koota ja asentaa tuotteet paikalleen sekä viedä pakkausmateriaalit kierrätykseen puolestanne.