Kuumahöyrypesut

Kuumahöyrypesut

Kuumahöyrypesut

Kuumahöyrypesu poistaa liat ja läikät tehokkaasti ja pintoja vahingoittamatta. Höyrypesumenetelmällämme teemme puhdasta nopeasti ja ammattimaisesti. Kuumahöyrypesu on erittäin tehokas pesumenetelmä, joka soveltuu hyvin lähes kaikkien pintojen perusteelliseen tehopesuun. Jälki on huikeaa, pinttyneet betoni- ja kivipinnat ja saasteista tummuneet julkisivut hohtavat käsittelymme jälkeen uuden veroisina.

Salaisuuteemme on korkea vedenlämpö ja korkea paine. Kuumahöyrypesuissa käytämme 100-152 asteista vesihöyryä materiaalista riippuen sekä korkeapainetta aina 300 bariin saakka. Pesumenetelmässä ei käytetä minkäänlaista harjausmenetelmää, vaan pesu perustuu kuumaan veteen, oikeiden ympäristöystävällisten materiaalikohtaisten pesuaineiden käyttöön sekä säädeltävään painepesuun. Tällä menetelmällä syväpuhdistuvat vaikeatkin pinnat ja irtoaa pinttyneempikin lika ja rasva.

Ajan saatossa rakennusten julkisivut, teollisuustilojen lattiapinnat, lastauslaiturit ja kierrätyspisteet pinttyvät liasta ja rasvasta, oli sitten keväthuollot tai työpäivän jälkisiivoukset kuinka huolella tahansa tehtyjä. Teollisuuden ja liikenteen aiheuttamat ilman epäpuhtaudet ja vesivalumat ikäännyttävät muuten hyvässä kunnossa olevia kiinteistöjä.

Silmä tottuu nopeasti likaan ja sotkuun. Niinpä ajoittain kannattaa muistella minkä värisenä pihalaatat asennettiin. Jos vaalean harmaana ostettu pinta on lähinnä mustaa, on aika tilata pesutiimi paikalle.

Sen lisäksi, että puhtaat pinnat ovat ilo silmälle, menetelmä edistää tilojen ja pintojen pitkäikäisyyttä ja lisäksi se ehkäisee tehokkaasti haittaeläinten pesiytymisen muun muassa jätteenkeräyspisteiden nurkkiin. Tahraton, saasteeton, hohtavan puhdas on myös hajuton viimeistään tilojen otsonoinnin jälkeen.

Powerloadin Mobiiliyksiköt sisältävät kaluston, jolla tulee varmasti puhdasta. Mobiiliyksiköiden ansiosta emme ole riippuvaisia kohteen sijainnista, ahtaista tiloista tai veden- ja sähkön saannista. Mobiiliyksiköissä on kiinteänä korkeapainepesuri, sähköjärjestelmät, pesuvesisäiliöt ja korkeapaineletkua jopa 280 metriin saakka.

Yleisimmät päivittäiset kuumahöyrypesun toimenpiteemme ovat:

Jätetilojen pesut
Jätepuristimien- ja jäteastioidenpesut
Lastauslaitureiden siivoukset ja pesut
Kiinteistöiden edustan pesut
Varastotilojen pesut, hajunpoistot ja otsonoinnit
Graffitinpoisto
Pienet julkisivupesut

Graffitinpoisto on osa ydinosaamistamme!

Graffitit kannattaa poistattaa heti. Silloin maali ei ehdi kiinnittyä pintaa kunnolla. Pitkään ollut töherrys pääsee usein imeytymään syvälle pohjamateriaaliin ja jättää lähestulkoon aina jälkensä. Lisäksi yksi töherrys kutsuu rinnalleen nopeasti toista. Puhtaat pinnat myös nostavat kiinteistön arvoa ja lisäävät alueen viihtyisyyttä. Siisti ympäristö luo myös turvallisuuden tunnetta. Graffitin välitön poisto viestii myös spreijaajille, että ympäristöstä pidetään huolta eikä graffiteja sallita.

Graffiteja ei kannata lähteä puhdistamaan kotikonstein, vaan antaa työ heti ammattilaisella. Kokemukselle, asiantuntijuudelle, oikeille työkaluille ja pesuaineille on tilaus. Pesuaineen virhevalinnat ja haparoiva puhdistustekniikka jättää pinnan maalinpoiston jälkeenkin epäsiistiksi.

Tunnemme hyvin erilaiset rakennusmateriaalit ja osaamme valita sopivat materiaalikohtaiset graffitinpoistoaineet kuumahöyrypesun rinnalle pintoja vahingoittamatta.

Jätekatosten remonttityöt ja lajitteluopasteet

Ja muistathan, hoidamme myös jätekatospesujen lisäksi niiden huollot. Samalla kun suoritamme kuumahöyrypesun jätekatoksessanne, huollamme kierrätyspisteen kokonaisvaltaisesti. Kauttamme saatte myös jätekatosten kuntokartoitukset sekä korjaus- ja rakennustyöt. Valmistamme myös yksilöityjä lajittelutauluja ja opasteita niin lastauslaitureille kuin jätehuoneisiin. Lajittelutaulujen avulla varmistamme, että käyttäjien jätteet ja kierrätystavarat löytävät oikean astian ja jätteenlajittelu on helppoa ja mielekästä.