Lajitteluopasteet

Lajitteluopasteet

Lajitteluopasteet

Lajittelutaulut ja -opasteet ovat tärkeä tekijä onnistuneessa lajittelussa. Selkeät ja informatiiviset lajittelutaulut ohjaavat käyttäjiä jätteiden lajittelussa. Haparointi lajittelussa tyhjää hyvän aikeen. Lajittelemalla oikein, saamme jätteet hyötykäyttöön ja toimimme ympäristön hyväksi. Opastetaulu opastaa oikeaan!

Powerload valmistaa yksilöityjä lajittelutauluja. Koska jäte- ja lastaustilat ovat erilaisia, jokainen opaste on suunniteltu ja toteutettu aina kohteen tarpeen mukaan.

Powerloadin lajittelutaulut ovat laadukkaita säänkestäviä alumiinilaminaattipohjaisia joihin päällinen tehdään valokuvatulostuksena.

Myös tekstit lajittelutauluihin tehdään asiakkaan toivomusten mukaisesti. Lajittelutauluissa voi olla esimerkiksi kiinteistöyhtiön nimi, huoltoyhtiön tiedot ja isännöitsijän logo. Lisäksi lajittelutauluissa on yksi tai useampi kovamuovinen tiedotetasku, johon on vaivatonta sujauttaa ajankohtainen ja päivitetty tiedote käyttäjiä varten.

Hintaan sisältyy aina taulujen ja opasteiden kiinnitys asiakkaan määrittelemään kohtaan.

Laittaessamme jätekatosten ja lastauslaitureiden opasteet kuntoon, teemme mielellämme samalla tilojen kuntokartoitukset sekä korjaus- ja rakennustyöt. Asiakkaamme saa kuntokartoituksista kohderaportin, joka sisältää muun muassa arvion jätetilojen puhtaudesta, kunnosta ja lajitteluopasteista. Raportti toimitetaan mahdollisten korjausehdotusten muodossa.

Puhtaat, toimivat ja hygieeniset kierrätystilat lisäävät käyttäjäviihtyisyyttä ja -tyytyväisyyttä. Ilmoita tarpeestanne ja pidämme puolestanne tilat kunnossa.